Sobre mi

Benvinguts a Gametalia, un lloc on l’interessant món de la sexualitat animal es fusiona amb la passió per la biologia. Em dic Maria i soc biòloga amb una passió pel comportament reproductiu i les estratègies d’aparellament en el regne animal.

El meu amor pel món animal es va despertar a una edat molt jove, com molts de vosaltres, amb curiositat pels animals urbans i les mascotes que compartien la meva vida. Amb el temps, aquest interès va créixer i vaig adonar-me que volia dedicar-me a l’estudi i conservació de les espècies i els ecosistemes que formen part de la xarxa de la vida.

Gametalia és el meu projecte personal per compartir amb vosaltres els secrets i les peculiaritats de la sexualitat animal. Desitjo explorar i explicar el paper central que juga la reproducció en la vida dels animals, un tema que no només afecta les nostres pròpies vides, sinó que dona lloc a una infinitat de comportaments i adaptacions a tot el regne animal.

Us convido a unir-vos a mi en aquest viatge emocionant dedicat al motor de la vida. Espero que trobeu la informació i les històries que comparteixo tan captivadores i apassionants com les trobo jo!

Si vols estar al dia de les últimes novetats i històries fascinants sobre la sexualitat i la reproducció en el món animal, no dubtis a seguir-me a Instagram! Simplement fes clic al següent enllaç per unir-te a la nostra comunitat: Gametalia.

EnglishCatalan